Mr. S.M.J. Cordewener


mr. S.M.J. Cordewener
mr. S.M.J. Cordewener

Mw. mr. S.M.J. Cordewener heeft haar studie rechten inmiddels voltooid aan de Universiteit van Maastricht. In 2022 behaalde zij aldaar haar twee Masters.

 

Zij heeft zowel de Master Nederlands recht met een specialisatie in het privaatrecht afgerond, als de Master Forensica, Criminologie en Rechtspleging met een specialisatie in het Strafrecht.

 

Daarnaast heeft zij gedurende haar bachelor aan de Universiteit Maastricht een tweetal honoursprogramma’s gevolgd. Na een stage in januari 2020 is zij direct in dienst getreden bij Van Ek advocaten. Zij is gedurende 3,5 jaar lang actief geweest als juridisch medewerker binnen ons kantoor. In deze periode heeft zij ‘op de achtergrond’ veel ervaring mogen opdoen.

 

Zij is op 25 januari 2024 beëdigd tot advocaat. Zij is zowel strafrechtelijk als civielrechtelijk afgestudeerd, en biedt cliënten dan ook rechtshulp aan bij een breed scala van geschillen. Zij staat naast verdachten in strafzaken ook cliënten bij in civielrechtelijke zaken, zoals huurgeschillen, personen en familierecht en algemeen verbintenissenrecht.