Mr. I.G. Aarts


mr. I.G. Aarts
mr. I.G. Aarts

 

Heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Zij is advocaat sinds 1996. In 1998 is zij teruggekeerd naar Limburg en toegetreden tot het familiebedrijf Aarts-Mulder Advocaten te Heerlen. Sinds 2021 houdt mr. Aarts kantoor bij Van Ek Advocaten. Ook heeft mr. Aarts de IMFO juridische specialisatieopleiding familierecht, de OSR juridische specialistenopleiding psychiatrisch patiënten-recht en de NMI (thans MfN) specialistenopleiding tot mediator met succes afgerond. 

 

Mr.  Aarts is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOVA). Zij is lid van de Vereniging van Psychiatrisch Patiënten recht Advocaten Nederland (vPAN). Daarnaast is zij lid van het Juridisch Genootschap Maastricht. Tot 2023 was mr. Aarts lid van de Vereniging voor Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Tot 2015 was zij lid van de Mediators federatie Nederland (MfN).

 

 

De werkwijze van mr. I.G. Aarts is persoonlijk en betrokken, waarbij intensief contact wordt gehouden met de cliënt. Zij werkt snel, accuraat en levert kwalitatief hoogwaardig en gedegen werk.

 

Met meer dan twintig jaar ervaring legt mr. I.G. Aarts zich de laatste jaren met name toe op de meer complexe echtscheidings- en alimentatiezaken ten behoeve van ondernemers en vermogende particulieren/ondernemers.

 

Zij is tevens werkzaam op het gebied van het algemene verbintenissenrecht en bestuursrecht. Daarnaast staat zij cliënten bij in het kader van de Wet verplichte ggz (Wvggz), de opvolger van de Wet bijzondere opneming in psychiatrische ziekenhuizen (de Wet BOPZ). Tot 2020 heeft zij als bijzondere curator de belangen behartigd van minderjarige kinderen in afstammingszaken.